• 100% BEATLES ÉLMÉNY // INTERNATIONAL BEATLES WEEKEND HUNGARY 2019

► Ha bármi kérdésed vagy észrevételed van, írj a szervezőknek: beatlesweekendhun@gmail.com

► A TIXA oldalon megvásárolt jegyed nem feltételen kell kinyomtatnod. Ha a mobilodon bemutatod a jegykezelőknél az érvényes jegyed, karszalagot kapsz. A fekete karszalaggal (DAY TRIPPER JEGY) csak a szombati napra léphetsz be, az arany színű karszalaggal (GOLDEN SLUMBERS JEGY) a Beatles Weekend mindkét napján ott lehetsz!

A Beatles Weekend mindkét helyszíne fedett, így eső esetén is minden program meg lesz tartva! Az Analog Music Hall-ban a forrócsoki, az ételek, a vásár, börze és official shoppok a teraszon kapnak helyet, ami felett tető van, így eső esetén is látogathatóak.

Így juthatsz el a Beatles Weekendre a szombati napon az Analog Music Hall-ba:

► Itt elolvashatod az Analog Music Hall biztonsági tervét

► Az Analog Music Hall környező utcáiban a parkolás INGYENES! Üveges, flakonos ital (sem alkoholos, sem alkohol mentes) behozása nem megengedett. Gyermekek 12 éves kor alatt csak szülői (vagy nagykorú) felügyelettel látogathatják az eseményt 22:00 óráig. A szombati előadásokon, eseményeken 18:00 óráig korlátozott számban ülőhelyeket is biztosítunk, 18:00 óra után a tombolán és a koncerteken a fixen meglévő 2 ülőboxon kívül már csak állóhelyek állnak rendelkezésre. Az Analog Music Hall (részben) fedett teraszán egész nap állnak rendelkezésre ülőhelyek.

► Az Analog Music Hall-ban fizetős ruhatár működik.

Itt találod a Hard Rock Cafe-t (az 5. kerületi Vörösmarty tér közvetlen közelében, a Deák Ferenc utca 3-5. szám alatt):

► A Hard Rock Cafe környékén a vasárnapi nap a parkolás díjmentes.

► A Hard Rock Cafe-ban ülőhelyek korlátozott számban vannak, melyeket érkezési sorrendben lehet elfoglalni. Akinek nem jutott ülőhely, de érvényes Weekend jegye van, természetesen befér, de már csak álló helye marad. Kapunyitás: okt. 6-án vasárnap 14:30-kor.

 

► Az INTERNATIONAL BEATLES WEEKEND HUNGARY támogatói: