• 100% BEATLES ÉLMÉNY // INTERNATIONAL BEATLES WEEKEND HUNGARY 2019
CZUTOR ZOLTÁN

CZUTOR ZOLTÁN

"Azt hiszem az egész életemet - beleértve a családi életem alakulását és a lakhelyeimet is - alapvetően befolyásolta, hogy gyerekkoromban menthetetlenül áldozatául estem a Beatle-mániának. A szüleim ugyan nem voltak zenészek, de nagyon jól énekeltek több szólamban is és a gyermekkori mindennapjaim része volt az otthoni slágeréneklés. Ezekről a dalokról később rendre kiderült, hogy a Beatles számai. A visszafordíthatatlan imádathoz azonban kellett az "Egy nehéz nap éjszakája" című film is, aminek a megtekintéséhez szintén ragaszkodtak a szüleim. Onnantól úgy érzem, hogy határozottan azt szeretném, hogy ilyen legyen az én foglalkozásom is. Húgommal, Anettal fiatal korunk óta saját és mások szórakoztatására egészen jó Beatles vokálokat dolgoztunk ki és adunk elő a mai napig. Ugyan a fő csapásirány az alkotói és előadó létemben a saját művek írása és bemutatása volt, de sosem tudtam és akartam elszakadni a Beatles interpretációktól. Így maradok én már örökre és menthetetlenül a Fab Four egyik legelkötelezettebb rajongója. "

Czutor Zolival egy beszélgetéssel egybekötött akusztikus koncerten 2019. október 5-én 17:00 órakor az Analog Music Hall kisszínpadán találkozhatunk.

The founder, leader and singer guitarist of several well-known Hungarian bands, a relevant person in Hungary’s musical life. Heavily influenced by the Fab Four’s music he’s been writing the most melodic and popular songs that have been ringing in Hungarians’ ears for decades. His concert along with a talk will take place on the 5th of October at 5PM at Analog Music Hall.